SAM-publieksprijs 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes! We hebben de 2e prijs ontvangen.!!

Vrijdag 20 november was de uitslag!!!

 

 

Genomineerd!!

Ons huis is genomineerd voor de publieksprijs van de Stichting Apeldoornse Monumenten (SAM) Super!! Ons TransformatorHUIS zit  bij de laatste 8.

 

Wat is de SAM-publieksprijs
De filosofie achter de SAM-Publieksprijs is dat de gehele Apeldoornse samenleving profijt heeft van monumentale panden en objecten die door de eigenaren tip-top onderhouden worden. Dergelijke panden en objecten dragen immers in belangrijke mate bij aan het imago de gemeente. Om eigenaren aan te moedigen hun monumenten zo fraai en authentiek mogelijk te laten schitteren in het Apeldoornse stadsbeeld, looft de Stichting Apeldoornse Monumenten (SAM) elke twee jaar de SAM-Prijs uit. Werd in het verleden de winnaar van deze prestigieuze prijs bepaald door een vakjury, vanaf de editie 2015 bepaalt het publiek de winnaar van de prijs, die daarom is omgedoopt in SAM-Publieksprijs.

De nominaties
De oproep tot voordrachten voor de SAM-Publieksprijs-2015 resulteerde in maar liefst  20 suggesties. Sommige daarvan voldeden niet aan de criteria en uit de overblijvende voordrachten zijn uiteindelijk acht nominaties overgebleven.

Deelnemers aan fietstocht zijn juryleden van de SAM-publieksprijs 2015

Op zaterdag 31 oktober vindt een fietstocht plaats langs de 8 genomineerde objecten.
De fietstocht start (na een kop koffie ) om 10.30 uur bij het ACEC-gebouw, Roggestraat 44.
Aanmelden om mee te fietsen kan tot uiterlijk 28 oktober 2015 via  info@apeldoornsemonumenten.nl Na afloop vullen de deelnemers van de fietstocht een stembiljet in. Uit die stemronde volgt de uiteindelijke winnaar.